یکشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۴

رئیس اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی خبر داد

بررسی کاهش تعرفه واردات موبایل در سازمان صنعت، معدن و تجارت

تلفن همراه

یکشنبه ۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۵:۰۰


رئیس اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی گفت: به منظور مقابله با قاچاق، کاهش سود گمرکی گوشی موبایل در سازمان صنعت، معدن و تجارت در حال بررسی است.

وایمکس نیوز - عبدالحسین کریمی با بیان اینکه پس از اجرای برجام تغییری در سود گمرکی برای ترخیص کالا ایجاد نشده، اظهار داشت: علاوه بر این سازمان صنعت، معدن و تجارت به منظور مقابله با قاچاق طرح تعدیل و کاهش سود گمرکی کالای گوشی موبایل را بررسی می کند و در حال انجام کار کاشناسی روی این طرح است.

رئیس اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی گفت: در حال حاضر تعرفه گمرکی گوشی موبایل حدود 6 درصد به علاوه 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده است که در واقع واردکننده تنها 6 درصد را می پردازد که همین تعرفه نیز برای مقابله با قاچاق کفایت می‌کند.

وی توضیح داد: واردکننده تعرفه 9 درصدی را از بنکدار و بنکدار نیز از مشتری نهایی اخذ می‌کند.

کریمی تصریح کرد: بحثی که در سازمان صنعت، معدن و تجارت مطرح است پیشنهاد کاهش تعرفه گمرکی به 4 تا 5 درصد است که این پیشنهاد هنوز نهایی نیست.

 

منبع : فارس

 

 

 

 

 

 

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو